Καριέρα στην ασφαλιστική αγορά

Η εταιρία ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ INSURANCE BROKERS, με πάνω από 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της και επιδιώκει νέες συνεργασίες με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές πλήρους απασχόλησης ή σε ελεύθερη βάση.

Παρέχεται πλήρης μηχανογραφική υποστήριξη, διοικητική οργάνωση, άριστη τεχνογνωσία στην ανάληψη/διαχείριση corporate & retail κινδύνων.

    Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά (*).


    Η Ξηρογιαννόπουλος ΙΚΕ δεσμεύεται στην προστασία της εμπιστευτικότητας κα της ιδιωτικότητας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και συμμορφώνεται με τις σχετικές διατάξεις του «Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων» (ΓΚΠΔ), λαμβάνοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται, διασφαλίζοντας παράλληλα τη νομιμότητά τους.

    Ενημέρωση αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, αναγράφονται λεπτομερώς στη Πολιτική Ιδιωτικότητας της εταιρίας μας, η οποία έχει αναρτηθεί και βρίσκεται στη διάθεσή σας, στην ιστοσελίδα μας www.xirogiannopoulos.gr.

    arrow_upward